Gratis loopbaanoriëntatiegesprek in Week van de Loopbaan

10 september 2024 10:04 Nieuws
Overweeg jij om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging? Maar weet je nog niet goed welke richting bij jou past of welke beroepen kansrijk zijn? Dan kan een loopbaanoriëntatiegesprek nuttig zijn. Tijdens de Week van de Loopbaan van 16 tot en met 20 september kun je gratis een loopbaanoriëntatiegesprek voeren met een loopbaanadviseur van het Deltion College.

Bij het Deltion College kun je tijdens de Week van de Loopbaan terecht voor een gratis loopbaanoriëntatiegesprek met een onafhankelijke loopbaanadviseur. In dit gesprek wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan jouw talenten, vaardigheden en ambitie. Ook reflecteer je op de successen en uitdagingen uit jouw loopbaan. Zo kun je met plezier blijven of gaan werken in een baan die bij jou past. Maar ook werkgevers of HR-verantwoordelijken kunnen met een loopbaanadviseur van gedachten wisselen over de ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers.

Gratis loopbaanoriëntatiegesprek aanvragen
Vraag hier een gratis loopbaanoriëntatiegesprek aan met een loopbaanadviseur van het Deltion College tijdens de Week van de Loopbaan van 16 tot en met 20 september. Je kunt zelf een datum en tijdstip kiezen. Ben je tijdens de Week van de Loopbaan verhinderd? Geen probleem! Het Deltion College biedt doorlopend kosteloos loopbaanoriëntatiegesprekken aan.

Ook kun je altijd bij het Deltion College terecht voor een bijvoorbeeld een uitgebreid loopbaancoachingstraject, een kerntalentenanalyse of capaciteitenonderzoek. Een overzicht van alle loopbaandiensten van het Deltion College voor volwassenen vind je op deze pagina.


De landelijke Week van de Loopbaan is een initiatief van beroepsvereniging Noloc. Met dit initiatief wil Noloc werkenden, werkzoekenden en werkgevers motiveren om een gratis loopbaangesprek aan te vragen bij een loopbaanspecialist die door Noloc erkend is.

Wat ons en onze studenten bezighoudt