Horeca

De horeca is volop in beweging. In deze gastvrije en gezellige bedrijfstak is veel te beleven en te doen. En door steeds nieuwe ontwikkelingen blijft de horeca een vakgebied waar gasten én werkenden zich meer dan thuis voelen. Jij ook?

Nieuwe kooktechnieken, groeiende belangstelling voor gezonde voeding, het vak gastheer/gastvrouw dat zich blijft ontwikkelen: werken in de horeca is geen dag hetzelfde. En het biedt kansen en mogelijkheden voor jouw toekomst!

Als gastheer of gastvrouw, als kok of als manager; kies jij voor een horeca-opleiding dan kun je veel kanten op. Je kunt werken bij cafés en restaurants, hotels, congrescentra en evenementen, maar ook bij instellingen zoals scholen, kantoren en ziekenhuizen.

Werken in de horeca gaat natuurlijk verder dan koken en serveren. Ook inkoop, administratie, personeelsbeleid en marketing horen thuis in het vakgebied. Kies je voor de horeca dan zit je goed. Oók in het buitenland, want het Nederlandse horeca-onderwijs staat internationaal hoog aangeschreven!

Uitgelichte opleidingen & cursussen

Daarom kies je voor Deltion

Internationaal karakter

Leer zonder grenzen aan het Deltion. Volg één van de tweetalige opleidingen of loop stage in het buitenland.

250 opleidingen onder 1 dak

Je hebt een ruime keuze aan opleidingen! Voor jong én oud, in vele branches, voltijd en deeltijd én op ieders niveau.

Maatwerk voor bedrijven

We werken volgens het principe ‘Een leven lang ontwikkelen’. Samen met bedrijven stellen we opleidingstrajecten op. Helemaal op maat.

Persoonlijk contact & begeleiding

We zijn een grote school, maar met een persoonlijk karakter. Als student krijg je de begeleiding die je nodig hebt.

Kun jij dit afvinken? Dan is dit de richting voor jou!

Je kunt goed omgaan met mensen
Je bent flexibel en kunt netjes werken
Je kunt zelfstandig werken
Je bent ondernemend en commercieel ingesteld

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!