Horeca
Horeca
De horeca is volop in beweging. In deze gastvrije en gezellige bedrijfstak is veel te beleven en te doen. En door steeds nieuwe ontwikkelingen blijft de horeca een vakgebied waar gasten én werkenden zich meer dan thuis voelen. Jij ook?
Nieuwe kooktechnieken, groeiende belangstelling voor gezonde voeding, het vak gastheer/gastvrouw dat zich blijft ontwikkelen: werken in de horeca is geen dag hetzelfde. En het biedt kansen en mogelijkheden voor jouw toekomst!
Als gastheer of gastvrouw, als kok of als manager; kies jij voor een horeca-opleiding dan kun je veel kanten op. Je kunt werken bij cafés en restaurants, hotels, congrescentra en evenementen, maar ook bij instellingen zoals scholen, kantoren en ziekenhuizen.
Werken in de horeca gaat natuurlijk verder dan koken en serveren. Ook inkoop, administratie, personeelsbeleid en marketing horen thuis in het vakgebied. Kies je voor de horeca dan zit je goed. Oók in het buitenland, want het Nederlandse horeca-onderwijs staat internationaal hoog aangeschreven!
Uitgelichte opleidingen & cursussen
Daarom kies je voor Deltion
Internationaal karakter
Leer zonder grenzen aan het Deltion. Volg één van de tweetalige opleidingen of loop stage in het buitenland.
250 opleidingen onder 1 dak
Je hebt een ruime keuze aan opleidingen! Voor jong én oud, in vele branches, voltijd en deeltijd én op ieders niveau.
Maatwerk voor bedrijven
We werken volgens het principe ‘Een leven lang ontwikkelen’. Samen met bedrijven stellen we opleidingstrajecten op. Helemaal op maat.
Persoonlijk contact & begeleiding
We zijn een grote school, maar met een persoonlijk karakter. Als student krijg je de begeleiding die je nodig hebt.