Aankomend Kok
Wil of ga je aan de slag in de professionele (horeca) keuken, maar mis je de ervaring? Kies dan voor de training Aankomend Kok! Tijdens deze training leer je in slechts 4 maanden tijd vele essentiële basisvaardigheden van een kok.
Startmomenten en kosten
Over deze training
Deze training draait om doen en oefenen. Daarmee doorloop je deze training gegarandeerd met plezier. Je gaat aan de slag met alle voorbereidende werkzaamheden en technieken die van belang zijn in een professionele keuken. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Basiskennis van grondstoffen en waren;
- HACCP-kwaliteit en voedselveiligheid;
- Snij- en opdeel technieken;
- Kennis van materialen en apparatuur;
- Snij- en spuittechnieken;
- Voorbereidingen voor de koude en de warme keuken;
- Kook- en bereidingstechnieken, zoals blancheren, koken, bakken en frituren;
- Bereiden van lunchgerechten;
- Bereiden van vis en vlees;
- Bereiden van aardappelen en groenten;
- Rijst- en meelspijzen;
- Desserts en gebak;
- Presenteren en doorgifte van gerechten;
- Bereiden van een 3-gangenmenu.
Kosten
- Trainingskosten: €1.719 (scholing is vrijgesteld van btw)
- Lesmateriaal à €20,-
- Examenkosten à €150,-
Studiemateriaal
Bewijs van deelname
Na afronding van de training ontvang je een bewijs van deelname.
Optioneel: Indien je werkzaam bent in een professionele horeca keuken kun je aanvullend praktijkexamen te doen en een landelijk erkend MBO certificaat behalen. Meer weten? Neem dan contact op met Deltion Business, (038) 850 31 50.